Βαγγέλης Λαγδάρης: «Επίκεντρο της πολιτικής μας ήταν, είναι, και θα είναι ο άνθρωπος»


Βαγγέλης Λαγδάρης: «Επίκεντρο της πολιτικής μας ήταν, είναι, και θα είναι ο άνθρωπος»

Η Σφενδάμη μίλησε με ενθουσιώδη παρουσία στην συγκέντρωση της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία

Με τον κόσμο στο πλευρό του μπαίνει στην τελική ευθεία των εκλογών της 26ης Μαΐου ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία, υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης. Το βράδυ του Σαββάτου ήταν η σειρά της Σφενδάμης, που με μια μεγάλη συγκέντρωση έστειλε μήνυμα νίκης για τον συνδυασμό που εγγυάται την ανάπτυξη και την προοπτική του τόπου.

Οι συγκεντρωμένοι άκουσαν με ικανοποίηση για το νοικοκύρεμα και την αναβάθμιση του Δήμου την τελευταία 5ετία, και τα μεγάλα έργα πνοής που η δημοτική αρχή έχει καταφέρει να δρομολογήσει, ανταγωνιζόμενη με μεγάλους δήμους της χώρας και εξασφαλίζοντας χρηματοδοτήσεις από κάθε διαθέσιμο πρόγραμμα.

Ο Βαγγέλης Λαγδάρης έκανε ειδική αναφορά και στο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης στο κτίριο του πρώην κοινοτικού καταστήματος Σφενδάμης και τον φωτισμό κοινόχρηστων χώρων, παρεμβάσεις που, όπως και σε άλλα χωριά του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, θα βελτιώσουν τις συνθήκες καθημερινότητας για τους κατοίκους. Όπως τόνισε, «Επίκεντρο της πολιτικής μας ήταν, είναι, και θα είναι ο άνθρωπος. Προχωρούμε σε ανάπτυξη που υπηρετεί τις ανάγκες των ανθρώπων».